Sklep online
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów. 
35 g 50 g 100 g 200 g + 8
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
80 g 150 g 200 g 300 g + 2
Prażoną cebulkę można dodawać do zapiekanek, pizzy, kotletów mielonych, hamburgerów czy kotletów warzywnych, a także do pierogów, gulaszu, domowego chleba.
350 g 400 g 650 g 800 g + 3
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
100 g 200 g 500 g 600 g + 4
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
100 g 200 g 500 g 600 g + 4
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
100 g 200 g 500 g 850 g + 4
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
10 g 30 g 50 g 100 g + 5
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
30 g 80 g 220 g 300 g + 4
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
100 g 200 g 250 g 800 g
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
5 szt 25 g 200 g 250 g + 4
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa. 
50 g 100 g 200 g 500 g + 5
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
35 g 70 g 200 g 250 g + 5
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
100 g 200 g 500 g 750 g + 4
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g 200 g 600 g 900 g + 4
Najczęściej stosowana jest jako dodatek do pieczywa, serów - zwłaszcza sera korycińskiego.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
150 g 250 g 500 g 850 g + 4
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
25 g 50 g 100 g 150 g + 5
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
70 g 150 g 500 g 1 kg + 4
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade i sosów francuskich.
50 g 100 g 250 g 350 g + 4
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
20 g 50 g 100 g 200 g + 6
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
30 g 70 g 350 g 500 g + 5
Chilli płatki Gochugaru od Mr Cook świetnie pracują swoją teksturą w kimchi.
150 g 400 g 500 g 700 g 1 kg
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
350 g 500 g 800 g 1 kg + 4
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
200 g 450 g 500 g 750 g + 4
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
50 g 70 g 100 g 200 g + 7
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
100 g 200 g 600 g 1 kg + 3
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
20 g 100 g 200 g 500 g + 5
Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięsa, np. drobiu, cielęciny, schabu czy dziczyzny.
500 g 800 g 1 kg 25 kg
Całe lub zmiażdżone ziarna owocu używa się do marynat, pieczeni, bigosu i wszelakich potraw warzywnych.
80 g 150 g 350 g 420 g + 5
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
100 g 200 g 500 g 650 g + 4
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
50 g 380 g 500 g 650 g + 4
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
100 g 200 g 500 g 900 g + 4
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
100 g 200 g 500 g 900 g + 4
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
80 g 100 g 150 g 200 g + 8
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
500 g 650 g
Liście mają intensywny zapach i smak. Liście kolendry są popularne w kuchni tajskiej, południowoazjatyckiej, meksykańskiej.
35 g 70 g 120 g 200 g + 2
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
500 g 550 g 700 g 1 kg + 3
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
100 g 250 g 350 g 500 g + 4
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
45 g 80 g 200 g 250 g + 3
Można ją dodawać praktycznie do wszystkich dań: sałatek, sosów, zup, twarożku, mięs, ryb, makaronu, potraw z warzyw, zapiekanek, dipów i dressingów na bazie jogurtu, a także dań z warzyw strączkowych.
200 g 400 g 850 g 1 kg + 4