Pozostałe Produkty Luz
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
100 kg
25 kg
10 kg
5 kg
+ 2
Zagęstnik, E412. W przemyśle spożywczym służy ona przede wszystkim do zagęszczania, żelowania oraz stabilizowania różnorodnych produktów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Ksantan pęcznieje w wodzie, dzięki czemu zapewnia kleistość i odpowiednią konsystencję produktów żywnościowych. Chroni żywność zarówno przy ogrzewaniu, jak i rozmrażaniu.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Naturalna substancja zagęszczająca i uelastyczniająca masy, stosowana w cukiernictwie.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Barwnik spożywczy.
5 kg
Barwnik spożywczy.
1 kg
Caffeine Anhydrous
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Substancja słodząca.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
Kwas L-askrobinowy.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Znakomita do zagęszczania ciemnych sosów. Łatwo się rozpuszcza.
17 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Znakomita do zagęszczania zup i sosów. Łatwo się rozpuszcza.
17 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Zagęstnik, szeroko stosowany w przemyśle spożywczym gastronomii i cukiernictwie.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Zagęstnik, powszechnie stosowany w przemyśle spożywczym. Używany do produkcji galaretek.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg