Sklep online
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
100 kg 25 kg 10 kg 5 kg + 2
Zagęstnik, E412. W przemyśle spożywczym służy ona przede wszystkim do zagęszczania, żelowania oraz stabilizowania różnorodnych produktów.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ksantan pęcznieje w wodzie, dzięki czemu zapewnia kleistość i odpowiednią konsystencję produktów żywnościowych. Chroni żywność zarówno przy ogrzewaniu, jak i rozmrażaniu.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Naturalna substancja zagęszczająca i uelastyczniająca masy, stosowana w cukiernictwie.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Caffeine Anhydrous
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Substancja słodząca.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Substancja słodząca.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Kwas L-askrobinowy.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Znakomita do zagęszczania ciemnych sosów. Łatwo się rozpuszcza.
17 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Znakomita do zagęszczania zup i sosów. Łatwo się rozpuszcza.
17 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zagęstnik, szeroko stosowany w przemyśle spożywczym gastronomii i cukiernictwie.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zagęstnik, powszechnie stosowany w przemyśle spożywczym. Używany do produkcji galaretek.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg