Przyprawy dla przemysłu spożywczego
Produkty w opakowaniach luzem.
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Anyż to świetny dodatek do korzennych ciasteczek, piernika i deserów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Anyż to świetny dodatek do korzennych ciasteczek, piernika i deserów.
25 kg
Gwiazki anyżu, jedna z popularnijszych przypraw w okresie jesienno-zimowym, dodawana do grzanych napojów i wypieków.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów.
25 kg
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Wykorzystuje się w produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów i marynat.
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
100 kg
25 kg
8 kg
5 kg
+ 2
Bazylia mielona, jest często wykorzystywana w produkcji spożywczej.
5 kg
3 kg
1 kg
Wysuszone i sproszkowane brokuły stosowane do produkcji zup i sosów w proszku, świetny dodatek do smoothie.
5 kg
3 kg
1 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Bulion w paście.
5 kg
1 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Zupa w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Bulion w paście.
5 kg
1 kg
Sproszkowany burak uznawany jest za polski superfood, używany również jak naturalny barwnik.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Lekko słodki, delikatny smak, zdecydowanie mniej twarda niż tradycyjnie suszona cebula. Idealnie pasuje do sałatek, dań wegetariańskich i marynat.
5 kg
3 kg
1 kg
Grys z cebuli ma słodkawy, łagodny smak. Idealnie pasuje do dań mięsnych i wegetariańskich.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
25 kg
20 kg
10 kg
5 kg
+ 2
Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi, wegetariańskimi i zupami. Sprawdza się również jako posypka do sałatek i kanapek.
14 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Prażona cebulka wyprodukowana ze świeżej cebuli. Dzięki temu jest bardzo chrupka i aromatyczna.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Sprawdzi się, jako dodatek do mięs, jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Chilli w grysie wzbogaci smak i teksturę Twoich produktów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
25 kg
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg