Sklep online
Bazylia Suszona - Luz
Bazylia Suszona - Luz-1

Bazylia Suszona - Luz

Kod produktu: 0014
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Bazylia otarta

Kraj pochodzenia: Egipt

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 6,4 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 13,1 g
Sól 0,1 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Bazylia otarta

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa zielono - oliwkowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 6,4 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 13,1 g
Sól 0,1 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Bazylia Suszona - Luz 100kg Worek papierowy 100 kgnie dotyczy24418
Bazylia Suszona - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Bazylia Suszona - Luz 8kg Worek papierowy 8 kgnie dotyczy24418
Bazylia Suszona - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Bazylia Suszona - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Bazylia Suszona - Luz 1kg Worek papierowy 1 kgnie dotyczy90918

Zobacz również

Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
80 g 150 g 200 g 300 g + 2
Popularna przyprawa w gastronomii, dodawana do wielu potraw, takich jak sosy, zupy, dania z pomidorów czy mięsa.
250 g 300 g 500 g 1 kg
Bazylia mielona, jest często wykorzystywana w produkcji spożywczej.
5 kg 3 kg 1 kg
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
150 g 200 g 300 g 350 g 1 kg
Ekologiczne zioło przyprawowe.
40 g 80 g
Ekologiczne zioło przyprawowe.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg