Korzenne Luzem
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Anyż to świetny dodatek do korzennych ciasteczek, piernika i deserów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Anyż to świetny dodatek do korzennych ciasteczek, piernika i deserów.
25 kg
Gwiazki anyżu, jedna z popularnijszych przypraw w okresie jesienno-zimowym, dodawana do grzanych napojów i wypieków.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów.
25 kg
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa.
200 kg
20 kg
10 kg
5 kg
+ 2
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
25 kg
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Jedna z najpopularniejszych przypraw korzennych, wytwarzana z kory cynamonowca wonnego.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
50 kg
25 kg
10 kg
5 kg
+ 2
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
25 kg
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To ziarenka z owocu kardamonu, używane do deserów, dań mięnsyhc, kawy, herbaty chai. Dodawany do mieszanki przyprawowej curry.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To ziarenka z owocu kardamonu, używane do deserów, dań mięnsyhc, kawy, herbaty chai. Dodawany do mieszanki przyprawowej curry.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Składnik curry i bogato doprawionych dań kuchni indysjkiej, pasuje do pieczonych warzyw i mięs. Wykorzystywana jako składnik sosów sałatkowych. W połączeniu z miodem pasuje do deserów.
100 kg
25 kg
10 kg
5 kg
+ 2
Dodaje wyrazistego smaku potrawom pomidorowym, kremowym zupom, marynatom do mięs. Stanowi świetną kompozycję z różnego rodzaju mięsami. W porównaniu do gałki muszkatołowej ma bardziej owocowy aromat.
Dodaje wyrazistego smaku potrawom pomidorowym, kremowym zupom, marynatom do mięs. Stanowi świetną kompozycję z różnego rodzaju mięsami. W porównaniu do gałki muszkatołowej ma bardziej owocowy aromat.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Używane do przyprawiania mięs, w tym baraniny, wedlin i pasztetów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg