Sklep online
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
29 kg 15 kg 10 kg 5 kg 1 kg
Wykorzystuje się w produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów i marynat.
15 kg 10 kg 5 kg 1 kg
Zagęszczony sok z cytryny w proszku.
1 kg
Ekstrakt mięsa wołowego w proszku.
5 kg 3 kg 1 kg
Wzmacniacz smaku. Dodawany jest do gotowych sosów, konserw rybnych i mięsnych, do przypraw i zup instant. Naturalnie występuje np. w pomidorach, serach, grzybach.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dodatek wzmacniający smak, stosowany do przypraw do zup, sosów, mieszanek przyprawowych, w przemyśle mięsnym i rybnym.
650 kg 6 kg
Dodatek wzmacniający smak, stosowany do zup, sosów, mieszanek przyprawowych, w przemyśle mięsnym i rybnym.
400 kg 20 kg 10 kg 5 kg + 2
Regulator kwasowości, wykorzystywany powszechnie w przemyśle spożywczym. Kwasek cytrynowy używany jest również do odkamnieniania i sprzątania.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Może być stosowana do produkcji ciast, wyrobów cukierniczych, czekoladek, pieczywa, przemysłu mięsnego i żywienia dietetycznego.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Stosuje się w przemyśle spożywczym, jako wypełniacz, zamiennik tłuszczu, stabilizator.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Barwnik szeroko stosowany w prezemyśle spożywczym.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wzmacniacz smaku 5'-rybonukleotydy disodowe w połączeniu z glutaminianem monosodowym wzmacniają smak umami.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dodatek spożywczy.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg