Przyprawy dla gastronomii
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów.
40 g
220 g
350 g
480 g
Zupa w proszku.
1 kg
3 kg
Zupa w proszku.
1.4 kg
5 kg
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
150 g
200 g
300 g
350 g
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
Bulion w paście.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
Bulion w paście.
1 kg
5 kg
Grys z cebuli ma słodkawy, łagodny smak. Idealnie pasuje do dań mięsnych i wegetariańskich.
500 g
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
550 g
Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi, wegetariańskimi i zupami. Sprawdza się również jako posypka do sałatek i kanapek.
350 g
800 g
Prażoną cebulkę można dodawać do zapiekanek, pizzy, kotletów mielonych, hamburgerów czy kotletów warzywnych, a także do pierogów, gulaszu, domowego chleba.
400 g
700 g
800 g
1 kg
5 kg
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
110 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
500 g
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
80 g
Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
530 g
Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
420 g
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
500 g
1 kg
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
100 g
200 g
250 g
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
45 g
200 g
370 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
100 g
430 g
800 g
1 kg
Cukier smakowy.
Klasyczny cukier trzcinowy.
1 kg
Cukier smakowy.
1 kg
Klasyczna indyjska mieszanka przypraw, świetnie kompnouje się w marynatach.
1 kg
Bez dodatku Glutaminianu
Curry Premium Bez Dodatku Glutaminianu Sodu Premium Line (Produkcja Własna) - HoReCa Premium Line
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
670 g
1 kg
1.4 kg
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
350 g
1 kg
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa.
500 g
900 g
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
200 g
640 g
1 kg
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
500 g
650 g
1 kg
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g
500 g
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
500 g
Najczęściej stosowana jest jako dodatek do pieczywa, serów - zwłaszcza sera korycińskiego.
580 g
1 kg
Dobrze komponuje się z grillowanymi daniami mięsnymi i rybnymi oraz z różnymi warzywami i sosami sałatkowymi.
160 g
300 g
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
700 g
1 kg
3.9 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
570 g
1.2 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
20 g
100 g
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
500 g
750 g
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade i sosów francuskich.
180 g
250 g
Sos w proszku.
1.1 kg
3 kg
Sos w proszku.
1 kg
3 kg
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
80 g
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
650 g
1 kg