Sos Worcester Premium Line
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Woda, ocet, cukier, sól, wino, powidła śliwkowe (śliwki, jabłka, cukier; regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy, barwnik: karmel E150c; przecier z suszonych pomidorów, aromaty, ekstrakt z chilli, ekstrakt z czosnku.
Kraj pochodzenia: Republika Czeska
Wartość energetyczna | 415 kJ / 97 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 0,09 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 23 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 5,5 g |
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Woda, ocet, cukier, sól, wino, powidła śliwkowe (śliwki, jabłka, cukier; regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy, barwnik: karmel E150c; przecier z suszonych pomidorów, aromaty, ekstrakt z chilli, ekstrakt z czosnku.
Kraj pochodzenia: Republika Czeska
Barwa | ciemnobrązowa |
---|---|
Smak | charakterystyczny dla składników |
Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
Konsystencja | płynna, możliwy niewielki osad |
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
Wartość energetyczna | 415 kJ / 97 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 0,09 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 23 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 5,5 g |
Termin przydatności do spożycia: | 24 miesiące od daty produkcji |
---|---|
Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
Pakowanie | Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r |
Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład |
Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
---|---|---|---|
Zboża zawierające gluten | - | - | - |
Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | - |
Soja i produkty pochodne | - | - | + |
Mleko i produkty pochodne | - | - | - |
Orzechy | - | - | - |
Seler i produkty pochodne | - | - | + |
Gorczyca i produkty pochodne | - | - | - |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | - |
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | - |
Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
Nazwa | Kod EAN opakowania jednostkowego | Rodzaj opakowania zbiorczego | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
---|---|---|---|---|---|
Sos Worcester Premium Line 250g Butelka PET | 5901812701459 | zgrzewka + tacka | 1680 | 28 | 24 |
Sos Worcester Premium Line 1kg Butelka PET | 5901812705273 | zgrzewka | 600 | 25 | 24 |
Sos Worcester Premium Line 5.4kg Kanister HDPE | nie dotyczy | 80 | 40 | 24 |