Sklep online
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Anyż to świetny dodatek do korzennych ciasteczek, piernika i deserów. 
1 kg
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów. 
200 g 35 g 40 g 50 g + 6
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
80 g 150 g 200 g 300 g 1 kg
Grys z cebuli ma słodkawy, łagodny smak. Idealnie pasuje do dań mięsnych i wegetariańskich.
500 g
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
550 g
Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi, wegetariańskimi i zupami. Sprawdza się również jako posypka do sałatek i kanapek.
350 g 800 g
Prażoną cebulkę można dodawać do zapiekanek, pizzy, kotletów mielonych, hamburgerów czy kotletów warzywnych, a także do pierogów, gulaszu, domowego chleba.
350 g 400 g 650 g 800 g 1 kg
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
100 g 110 g 200 g 500 g + 2
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
80 g 100 g 200 g 500 g + 2
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
100 g 200 g 500 g 850 g 1 kg
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
10 g 30 g 50 g 100 g + 4
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
30 g 45 g 80 g 220 g + 3
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
800 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
100 g 200 g 450 g
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
5 szt 25 g 50 g 100 g + 4
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa. 
50 g 100 g 200 g 500 g + 2
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
160 g
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
35 g 70 g 100 g 200 g + 4
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
100 g 200 g 500 g 750 g 1 kg
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g 200 g 500 g 600 g + 2
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
Najczęściej stosowana jest jako dodatek do pieczywa, serów - zwłaszcza sera korycińskiego.
100 g 200 g 500 g 1 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
150 g 250 g 500 g 850 g 1 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
20 g 25 g 50 g 100 g + 3
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
70 g 150 g 500 g 750 g 1 kg
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade i sosów francuskich.
50 g 100 g 250 g 350 g 450 g
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzaneg
80 g
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
20 g 50 g 100 g 200 g + 3
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
30 g 70 g 100 g 120 g + 4
Chilli płatki Gochugaru od Mr Cook świetnie pracują swoją teksturą w kimchi.
150 g 400 g 500 g 700 g 1 kg
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
250 g 500 g 800 g 1 kg 1.2 kg
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
200 g 450 g 500 g 750 g 1 kg
Wykorzystywana do sporządzania ostrych musztard. Ponadto może być użyta do przygotowania marynat. Jest ona również składnikiem przyprawy curry.
500 g 800 g 1 kg
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
30 g 50 g 60 g 100 g + 5
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
100 g 200 g 500 g 600 g 1 kg
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
500 g
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
20 g 100 g 200 g 500 g + 2
Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięsa, np. drobiu, cielęciny, schabu czy dziczyzny.
100 g 500 g 800 g 1 kg
Całe lub zmiażdżone ziarna owocu używa się do marynat, pieczeni, bigosu i wszelakich potraw warzywnych.
70 g 80 g 150 g 350 g + 3
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
100 g 200 g 500 g 650 g 1 kg