Sklep online

Chilli Habanero Mielone - HoReCa Premium Line

Kod produktu: 0048
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
Dostępne gramatury: 1
Warianty paczkowane
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Chilli Habanero

Kraj pochodzenia: Meksyk / Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1577 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g
Węglowodany 32 g
w tym cukry 30 g
Białko 12 g
Sól < 0,1 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Chilli Habanero

Kraj pochodzenia: Meksyk / Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa czerwono-brązowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1577 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g
Węglowodany 32 g
w tym cukry 30 g
Białko 12 g
Sól < 0,1 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - + +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - + +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Chilli Habanero Mielone - HoReCa Premium Line 80g Słoik PET5901812706386karton32001618

Zobacz również

Chilli płatki Gochugaru od Mr Cook świetnie pracują swoją teksturą w kimchi.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
500 g 1 kg
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
16 kg
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
500 g 1 kg
Polecana jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
100 g 200 g 500 g 850 g + 4
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
30 g 80 g 220 g 300 g + 4
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
250 g 500 g 1 kg
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
100 g 200 g 500 g 600 g + 4