Sklep online
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów. 
35 g 50 g 100 g 200 g + 8
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
80 g 150 g 200 g 300 g + 2
Prażoną cebulkę można dodawać do zapiekanek, pizzy, kotletów mielonych, hamburgerów czy kotletów warzywnych, a także do pierogów, gulaszu, domowego chleba.
350 g 400 g 650 g 800 g + 3
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
100 g 200 g 500 g 600 g + 4
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
100 g 200 g 500 g 600 g + 4
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
100 g 200 g 500 g 850 g + 4
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
10 g 30 g 50 g 100 g + 5
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
30 g 80 g 220 g 300 g + 4
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
100 g 200 g 250 g 800 g
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
1 g 100 g 200 g 500 g + 6
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
5 szt 25 g 200 g 250 g + 4
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa. 
50 g 100 g 200 g 500 g + 5
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
35 g 70 g 200 g 250 g + 5
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
100 g 200 g 500 g 750 g + 4
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g 200 g 600 g 900 g + 4
Najczęściej stosowana jest jako dodatek do pieczywa, serów - zwłaszcza sera korycińskiego.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
150 g 250 g 500 g 850 g + 4
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
25 g 50 g 100 g 150 g + 5
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
70 g 150 g 500 g 1 kg + 4
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
500 g 1 kg 1.5 kg 2 kg + 3
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade i sosów francuskich.
50 g 100 g 250 g 350 g + 4
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
20 g 50 g 100 g 200 g + 6
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
30 g 70 g 350 g 500 g + 5
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
100 g 200 g 500 g 650 g + 3
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
100 g 250 g 700 g 1 kg + 2
Wzmacniacz smaku. Dodawany jest do gotowych sosów, konserw rybnych i mięsnych, do przypraw i zup instant. Naturalnie występuje np. w pomidorach, serach, grzybach.
200 g 900 g 1 kg 4 kg + 3
Chilli płatki Gochugaru od Mr Cook świetnie pracują swoją teksturą w kimchi.
150 g 400 g 500 g 700 g 1 kg