Sklep online

Cukier Cynamonowy - Premium Line

Kod produktu: 00882
Cukier smakowy.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

cukier, cynamon (5,50%).

Kraj pochodzenia: Polska

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1686 kJ/392 kcal
Tłuszcz < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,5 g
Węglowodany 99 g
w tym cukry 95 g
Białko < 0,5 g
Błonnik 2,9 g
Sól 0,0 g
Specyfikacja produktu

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

cukier, cynamon (5,50%).

Kraj pochodzenia: Polska

Wymagania organoleptyczne
Barwa niejednolita, właściwa składnikom
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1686 kJ/392 kcal
Tłuszcz < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,5 g
Węglowodany 99 g
w tym cukry 95 g
Białko < 0,5 g
Błonnik 2,9 g
Sól 0,0 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Zobacz również

100% naturalnych składników. Bez dodatku 'E', soli, cukru.
100% naturalnych składników. Bez dodatku 'E', soli, cukru.
Mieszanka przyprawowa.
100 g 200 g 300 g 500 g + 5
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
1 g 100 g 200 g 500 g + 6