Sklep online
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
500 g 1 kg 1.5 kg 2 kg + 3
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
100 g 250 g 700 g 1 kg + 2
Wzmacniacz smaku. Dodawany jest do gotowych sosów, konserw rybnych i mięsnych, do przypraw i zup instant. Naturalnie występuje np. w pomidorach, serach, grzybach.
200 g 900 g 1 kg 4 kg + 3
Caffeine Anhydrous
1 kg 5 kg 10 kg 25 kg
Substancja słodząca.
900 g 1 kg 1.5 kg 2 kg 5 kg
Może być stosowana do produkcji ciast, wyrobów cukierniczych, czekoladek, pieczywa, przemysłu mięsnego i żywienia dietetycznego.
1 kg 5 kg 25 kg
Stanowi smaczny dodatek do zup, szejków oraz sałatek, na jego bazie przyrządza się także chałwę oraz pastę tahini potrzebną do przygotowania huMMusu.
200 g 500 g 1 kg 5 kg + 2
Siemię lniane to jedno z najbogatszych źródeł kwasów omega-3. 
750 g
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg 1.9 kg 5 kg