Pozostałe produkty paczkowane
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
100 g
200 g
500 g
1 kg
+ 3
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
500 g
1 kg
1.5 kg
2 kg
+ 3
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
100 g
250 g
700 g
1 kg
+ 2
Wzmacniacz smaku. Dodawany jest do gotowych sosów, konserw rybnych i mięsnych, do przypraw i zup instant. Naturalnie występuje np. w pomidorach, serach, grzybach.
200 g
900 g
1 kg
4 kg
+ 3
Caffeine Anhydrous
1 kg
5 kg
10 kg
25 kg
Substancja słodząca.
900 g
1 kg
1.5 kg
2 kg
5 kg
1 kg
5 kg
25 kg
Może być stosowana do produkcji ciast, wyrobów cukierniczych, czekoladek, pieczywa, przemysłu mięsnego i żywienia dietetycznego.
1 kg
5 kg
25 kg
200 g
500 g
600 g
1 kg
5 kg
100 g
250 g
300 g
500 g
1 kg
Stanowi smaczny dodatek do zup, szejków oraz sałatek, na jego bazie przyrządza się także chałwę oraz pastę tahini potrzebną do przygotowania huMMusu.
200 g
500 g
1 kg
5 kg
+ 2
Siemię lniane to jedno z najbogatszych źródeł kwasów omega-3.
750 g
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg
1.9 kg
5 kg
Kwas L-askrobinowy.
750 g
1 kg
250 g
500 g
800 g
1 kg
+ 2
250 g
500 g
600 g
950 g
+ 2