Sklep online

Glukomannan W Proszku - Premium Line

Kod produktu: 00175
Jestem Glukomannan, jestem błonnikiem znanym też pod nazwą guma konjac, wytwarza się ze mnie popularny makaron #shirataki. Rozpuszczam się w wodzie i działam zagęszczająco. Jeśli planujesz zrzucić zbędne kilogramy będę Twoim sojusznikiem. Używają mnie osoby na diecie ketogenicznej.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

 Guma Konjac (Glukomannan)

Kraj pochodzenia: Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 746 kJ / 178.18 Kcal
Tłuszcz <0.1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany <0.1g
w tym cukry 0g
Białko 0.70g
Błonnik 91.7g
Sól 24.25mg
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

 Guma Konjac (Glukomannan)

Kraj pochodzenia: Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa biała do jasnobrązowej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja proszek
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 746 kJ / 178.18 Kcal
Tłuszcz <0.1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany <0.1g
w tym cukry 0g
Białko 0.70g
Błonnik 91.7g
Sól 24.25mg
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 + - +
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Glukomannan W Proszku - Premium Line 100g Doypack5903018619392karton7201218
Glukomannan W Proszku - Premium Line 250g Doypack5903018619408karton7201218
Glukomannan W Proszku - Premium Line 700g Słoik PET5904915745542karton7201218
Glukomannan W Proszku - Premium Line 1kg Doypack5903018619415worek foliowy7201218
Glukomannan W Proszku - Premium Line 10kg Worek papierowy5904915745566nie dotyczy90918
Glukomannan W Proszku - Premium Line 25kg Worek papierowy5904915742534nie dotyczy24418

Zobacz również

Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg 1.9 kg 5 kg
Aromat, idealny do wege zamienników mięsa i serów. Używany do produkcji wędlin, kiełbas, hamburgerów, serów wędzonych, sosów czy marynat.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Stanowi smaczny dodatek do zup, szejków oraz sałatek, na jego bazie przyrządza się także chałwę oraz pastę tahini potrzebną do przygotowania huMMusu.
200 g 500 g 1 kg 5 kg + 2
Może być stosowana do produkcji ciast, wyrobów cukierniczych, czekoladek, pieczywa, przemysłu mięsnego i żywienia dietetycznego.
1 kg 5 kg 25 kg
Siemię lniane to jedno z najbogatszych źródeł kwasów omega-3. 
750 g
Stosowany przede wszystkim jako słodzik do kawy, herbaty, wypieków domowych. Erytrytol dodaje się także do dżemów, marmolad, lodów, galaretek, czy owoców kandyzowanych.
500 g 1 kg 1.5 kg 2 kg + 3