Sklep online
Do wigilijnego kompotu czy grzanego wina. Gwiazdki anyżu to świetny dodatek do korzennych wypieków, piernika i deserów. 
40 g 220 g 350 g 480 g
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
150 g 200 g 300 g 350 g 1 kg
Grys z cebuli ma słodkawy, łagodny smak. Idealnie pasuje do dań mięsnych i wegetariańskich.
500 g
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
550 g
Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi, wegetariańskimi i zupami. Sprawdza się również jako posypka do sałatek i kanapek.
350 g 800 g
Prażoną cebulkę można dodawać do zapiekanek, pizzy, kotletów mielonych, hamburgerów czy kotletów warzywnych, a także do pierogów, gulaszu, domowego chleba.
400 g 700 g 800 g 1 kg 5 kg
Wędzone jalapneo. Nadaje się do przygotowania tradycyjnych sosów i zup z kuchni meksykańskiej i tex-mex.
110 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
500 g
Zdecydowanie ostra odmiana chilli. Egzotyczna, pikantna sprawdza się w deserach czekoladowych oraz marynatach.
80 g
Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
530 g
Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
420 g
Polecane jest do dań kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej i orientalnej.
500 g 1 kg
Angel's hair to zdecydowanie hit wśród przypraw które dekorują dania, szczególnie lubiane przez sushimasterów.
100 g 200 g 250 g
Nadają ostrości daniom z mięsa, ryb, drobiu i makaronu, a także sosom, sałatkom.
45 g 200 g 370 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
100 g 430 g 800 g 1 kg
Używany jest do ciast, takich jak szarlotka czy piernik, deserów. Można go dodawać do herbaty, grzanego wina czy piwa. 
500 g 900 g
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
200 g 640 g 1 kg
Niezastąpiony dodatek do ciast, zimowych grzańców, grzanego piwa i wina.
500 g 650 g 1 kg
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g 500 g
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
500 g
Najczęściej stosowana jest jako dodatek do pieczywa, serów - zwłaszcza sera korycińskiego.
580 g 1 kg
Dobrze komponuje się z grillowanymi daniami mięsnymi i rybnymi oraz z różnymi warzywami i sosami sałatkowymi.
160 g 300 g
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
700 g 1 kg 3.9 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
570 g 1.2 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
20 g 100 g
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
500 g 750 g
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade i sosów francuskich.
180 g 250 g
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
80 g
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzanego wina i piwa, kompotów oraz ponczu
650 g 1 kg
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków, puree ziemniaczanego. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna do piernika, grzanego wina i piwa.
120 g 650 g
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
550 g
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
800 g 1 kg
Wykorzystywana do sporządzania ostrych musztard. Ponadto może być użyta do przygotowania marynat. Jest ona również składnikiem przyprawy curry.
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
250 g 440 g 750 g
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
420 g
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
500 g
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
500 g 1 kg
Całe lub zmiażdżone ziarna owocu używa się do marynat, pieczeni, bigosu i wszelakich potraw warzywnych.
70 g 420 g 680 g 880 g
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
650 g
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
380 g
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
630 g 850 g 1 kg
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
500 g
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
500 g
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
550 g 900 g 1 kg
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
550 g 750 g
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
330 g 630 g