Sklep online
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
250 g 350 g
Można ją dodawać praktycznie do wszystkich dań: sałatek, sosów, zup, twarożku, mięs, ryb, makaronu, potraw z warzyw, zapiekanek, dipów i dressingów na bazie jogurtu, a także dań z warzyw strączkowych.
700 g
Można ją dodawać praktycznie do wszystkich dań: sałatek, sosów, zup, twarożku, mięs, ryb, makaronu, potraw z warzyw, zapiekanek, dipów i dressingów na bazie jogurtu, a także dań z warzyw strączkowych.
1 kg
Składnik curry i bogato doprawionych dań kuchni indysjkiej, pasuje do pieczonych warzyw i mięs. Wykorzystywana jako składnik sosów sałatkowych. W połączeniu z miodem pasuje do deserów.
650 g 900 g 1 kg
Idealnie pasują do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
120 g
Idealnie pasuje do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
40 g 100 g 120 g
Przyprawa ta świetnie sprawdza się jako dodatek do zup, sosów, pieczeni.
400 g
Przyprawa ta świetnie sprawdza się jako dodatek do zup, sosów, pieczeni.
500 g
Najlepiej komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju sosów, dań mięsnych, rybnych i warzywnych oraz owoców morza. Można go także dodawać do ziemniaków, zup (szczególnie do rosołu) oraz twarożku.
200 g
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
100 g 170 g 220 g 500 g
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
100 g 200 g 220 g 500 g
Używana jako dodatek do dipów, sosów sałatkowych i marynat do mięs.
150 g 250 g 300 g
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
130 g 200 g 250 g 500 g 1 kg
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
550 g
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
400 g 450 g
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
650 g 1 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
650 g 1 kg 3 kg 5 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
650 g 1 kg 3 kg 5 kg
Wędzoną paprykę można dodawać do wszelkiego rodzaju dań mięsnych i warzywnych. Można przyprawić nią kurczaka, a także pomidory, ziemniaki i inne warzywa. Doskonale sprawdza się jako dodatek do gulaszu i mięsnych sosów.
650 g 1 kg
Jest popularnym składnikiem wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. 
650 g 1 kg
Wędzoną paprykę można dodawać do wszelkiego rodzaju dań mięsnych i warzywnych. Można przyprawić nią kurczaka, a także pomidory, ziemniaki i inne warzywa. Doskonale sprawdza się jako dodatek do gulaszu i mięsnych sosów.
650 g 1 kg
Popularna jest w daniach meksykańskich, indyjskich oraz węgierskich. 
550 g
Świetnie nadaje się do potraw, których smak chcemy lekko podkreślić ostrą nutą, na przykład serów, mięsa drobiowego ryb.
700 g 1.1 kg
Wykorzystywany przede wszystkim do przygotowywania marynat do różnego rodzaju mięs.
740 g 1 kg
Jestem Pieprzem Voatsiperifery. Rosnę dziko w dżungli dolinie Sambirano na Madagaskarze. Jestem wyjątkowym okazem pośród innych dostępnych pieprzy szczególnie poszukiwanym za nieziemski aromat i smak – bliski cynamonu.
20 g
To przyprawa znana na całym świecie, która znalazła szerokie zastosowanie w kuchni. Pieprz oddaje się do zup, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. 
600 g 1 kg
To przyprawa znana na całym świecie, która znalazła szerokie zastosowanie w kuchni. Pieprz oddaje się do zup, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. 
550 g 1 kg
Można używać go do każdej potrawy mięsnej, jak i do udoskonalenia smaku zup czy sosów. Zmielony jest stałym składnikiem kuchni azjatyckiej i orientalnych mieszanek przypraw.
550 g
To przyprawa znana na całym świecie, która znalazła szerokie zastosowanie w kuchni. Pieprz oddaje się do zup, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. 
550 g 600 g 1 kg 3 kg
Świetnie nadaje się także do przyprawiania zup, dań rybnych oraz marynat.
300 g 650 g 1 kg
Do różnego rodzaju mięs takich jak pieczeń, kotlet mielony. Doskonale sprawdza się jako przyprawa podnosząca walory smakowe zup.
500 g 1 kg
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
160 g 190 g
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
Idealne nadają się do past, sosów, gulaszów, gołąbków, fasolki po bretońsku, spaghetti, sałatek czy mięs. Możesz je połączyć z innymi przyprawami, tworząc własną kompozycję ulubionych przypraw i ziół.
500 g 800 g
Idealnie nadają się do przyprawiania różnego rodzaju mięs a także są doskonałym dodatkiem do zup, sosów, zapiekanek, makaronów, pizzy, gulaszy i innych potraw duszonych. 
650 g
Doskonały dodatek do owocowo-warzywnych koktajli, zup, sosów, mięs czy dań jednogarnkowych.
650 g 1 kg
Jest niezwykle aromatyczny i świetnie podkreśla smak ryb, mięs (w tym także dziczyzny). Można użyć go również, przygotowując sałatki, dania z ziemniaków i makarony.
280 g 500 g
Najdroższa przyprawa świata może być używana do deserów, makaronów, mięsa, gulaszu lub ryb, ale najpopularniejsze w Hiszpanii jest stosowanie szafranu do przyrządzania paelli.
1 g 5 g
Hiszpański szafran Coupe to klasa sama w sobie. Używany jest do nadawania smaku, aromatu i barwy zupom, sosom, potrawom z ryżu, paelli i słodkim wypiekom.
1 g 5 g 10 g 20 g
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
210 g 350 g 400 g 900 g 2.5 kg
Aromatyczny dodatek do deserów. Miąższ znajdujący się wewnątrz laski wanilii można dodać do musów, kremów, lodów, budyniów.
250 g
Bestseller wsórd naszej waniliowej oferty. Świeża i aromatyczna wanilia którą importujemy z Ugandy.
Bardzo dobrej jakości wanilia mielona (vanilla planifolia), świetnie sprawdza się do lodów waniliowych, wytwarzania cukru waniliowego i domowych wypieków.
50 g
Używane do przyprawiania mięs, w tym baraniny, wedlin i pasztetów.
120 g 650 g
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
450 g 650 g 700 g 1 kg
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
250 g 700 g