Sklep online

Majeranek Suszony Sterylizowany - HoReCa Premium Line

Kod produktu: 00294
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Majeranek

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1135 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 20 g
w tym cukry 4,1 g
Białko 13 g
Błonnik 40 g
Sól 0,05 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Majeranek

Wymagania organoleptyczne
Barwa szara do szarozielonooliwkowej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1135 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 20 g
w tym cukry 4,1 g
Białko 13 g
Błonnik 40 g
Sól 0,05 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Majeranek Suszony Sterylizowany - HoReCa Premium Line 100g Słoik PETkarton7201218
Majeranek Suszony Sterylizowany - HoReCa Premium Line 200g Słoik PETkarton360618
Majeranek Suszony Sterylizowany - HoReCa Premium Line 220g Doypackkarton360618
Majeranek Suszony Sterylizowany - HoReCa Premium Line 500g Wiaderko kwadratowe802018

Zobacz również

Ekologiczne zioło przyprawowe.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
100 g 170 g 220 g 500 g
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
25 g 50 g 100 g 170 g + 4
Ekologiczne zioło przyprawowe.
25 g 50 g
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
150 g 250 g 500 g 1 kg
Doskonale komponuje się z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg