Sklep online

Wanilia Mielona 100% Uganda - HoReCa Premium Line

Kod produktu: 00510
Bardzo dobrej jakości wanilia mielona (vanilla planifolia), świetnie sprawdza się do lodów waniliowych, wytwarzania cukru waniliowego i domowych wypieków.
Dostępne gramatury: 1
Warianty paczkowane
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Wanilia mielona 100% Uganda

Kraj pochodzenia: Uganda

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1548 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 78,1 g
w tym cukry 11,2 g
Białko 8,0 g
Błonnik 0,9 g
Sól < 0,10 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Wanilia mielona 100% Uganda

Kraj pochodzenia: Uganda

Wymagania organoleptyczne
Barwa ciemno brązowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1548 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 78,1 g
w tym cukry 11,2 g
Białko 8,0 g
Błonnik 0,9 g
Sól < 0,10 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Inne Przed otwarciem Sprawdź oryginalne opakowanie pod kątem naruszeń, które mogą powodować przedostawanie się powietrza. Jeśli opakowanie umożliwia kontakt powietrza z produktem, przejdź do następnego kroku. Przechowuj produkt w zamkniętym pojemniku, aby zachować produkt w optymalnym stanie. Produkt najlepiej przechowywać w stałej temperaturze pokojowej od 15 do 25°C. Unikać ciągłych zmian temperatury, bezpośredniego światła słonecznego, bliskości do dowolnego źródła ciepła lub zimna, każdy materiał higroskopijny (korek, żel krzemionkowy) ciągle manipulacje mogą ingerować w stan produktu i skracać jego okres trwałości.
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Wanilia Mielona 100% Uganda - HoReCa Premium Line 50g Doypack5903018617947karton46802618

Zobacz również

Bestseller wsórd naszej waniliowej oferty. Świeża i aromatyczna wanilia którą importujemy z Ugandy.
1 szt 10 szt 12 szt 16 szt + 6
Do potraw z mięsa, do kiełbas, pasztetów, do przyprawiania ryb, małży i skorupiaków. Można używać ją do potraw ze szpinaku, kapusty, bakłażana, cebuli i fasoli oraz do jajecznicy. Świetnie sprawdzi się jako przyprawa korzenna dodawana do piernika, grzaneg
50 kg 25 kg 10 kg 5 kg + 2
Aromatyczny dodatek do deserów. Miąższ znajdujący się wewnątrz laski wanilii można dodać do musów, kremów, lodów, budyniów.
1 szt 250 g
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
100 g 350 g 500 g 650 g + 2
Z wanilii Bourbon.
60 g 100 g 250 g 1 kg
Świetny dodatek do zimowej herbaty, grzańca, ciast czy konfitur.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Bardzo dobrej jakości wanilia mielona (vanilla planifolia), świetnie sprawdza się do lodów waniliowych, wytwarzania cukru waniliowego i domowych wypieków.
10 g 50 g 100 g 250 g + 3
Mieszanka przyprawowa BIO (Rolnictwo Ekologiczne).
40 g 100 g 200 g 1 kg
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
50 g 380 g 500 g 650 g + 4