Sklep online
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
210 g 350 g 400 g 900 g 2.5 kg
Aromatyczny dodatek do deserów. Miąższ znajdujący się wewnątrz laski wanilii można dodać do musów, kremów, lodów, budyniów.
250 g
Bestseller wsórd naszej waniliowej oferty. Świeża i aromatyczna wanilia którą importujemy z Ugandy.
Bardzo dobrej jakości wanilia mielona (vanilla planifolia), świetnie sprawdza się do lodów waniliowych, wytwarzania cukru waniliowego i domowych wypieków.
50 g
Znakomita do zagęszczania ciemnych sosów. Łatwo się rozpuszcza.
1 kg
Znakomita do zagęszczania zup i sosów. Łatwo się rozpuszcza.
1 kg
Używane do przyprawiania mięs, w tym baraniny, wedlin i pasztetów.
120 g 650 g
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
450 g 650 g 700 g 1 kg
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
250 g 700 g
Zagęstnik, powszechnie stosowany w przemyśle spożywczym. Używany do produkcji galaretek.
500 g 1 kg 5 kg