Sklep online
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
100 kg 25 kg 8 kg 5 kg + 2
Bazylia mielona, jest często wykorzystywana w produkcji spożywczej.
5 kg 3 kg 1 kg
Dobrze komponuje się z grillowanymi daniami mięsnymi i rybnymi oraz z różnymi warzywami i sosami sałatkowymi.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dobrze komponuje się z grillowanymi daniami mięsnymi i rybnymi oraz z różnymi warzywami i sosami sałatkowymi.
15 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade czy sosów francuskich.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Liście mają intensywny zapach i smak. Liście kolendry są popularne w kuchni tajskiej, południowoazjatyckiej, meksykańskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
18 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Może świetnie wzbogacić smak i aromat potraw. Roślinę dodaje się także do napojów – koktajli i herbat zarówno zwykłych jak i mrożonych.
8 kg
Najlepiej komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju sosów, dań mięsnych, rybnych i warzywnych oraz owoców morza. Można go także dodawać do ziemniaków, zup (szczególnie do rosołu) oraz twarożku.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
300 kg 100 kg 10 kg 5 kg + 2
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
300 kg 100 kg 10 kg 5 kg + 2
Używana jako dodatek do dipów, sosów sałatkowych i marynat do mięs.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Suszone zioło.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
300 kg 100 kg 10 kg 5 kg + 2
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
15 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg