Sklep online

Oregano Mielone - Luz

Kod produktu: 00303
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Oregano

Kraj pochodzenia: Turcja / Grecja / Polska

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 761 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 4,28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,55 g
Węglowodany 26,42 g
w tym cukry 4,09 g
Białko 9,0 g
Błonnik 42,5 g
Sól 0,06 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Oregano

Kraj pochodzenia: Turcja / Grecja / Polska

Wymagania organoleptyczne
Barwa Oliwkowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 761 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 4,28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,55 g
Węglowodany 26,42 g
w tym cukry 4,09 g
Białko 9,0 g
Błonnik 42,5 g
Sól 0,06 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Oregano Mielone - Luz 25kg Worek papierowy 25 kg24418
Oregano Mielone - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg90918
Oregano Mielone - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg90918
Oregano Mielone - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg90918
Oregano Mielone - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg360618

Zobacz również

Ekologiczne zioło przyprawowe.
30 g 50 g
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
25 g 30 g 50 g 180 g + 5
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
200 g 250 g 500 g 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczne zioło przyprawowe.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
130 g 200 g 250 g 500 g 1 kg
Ekologiczne zioło przyprawowe.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg