Sklep online
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena-1

Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena

Kod produktu: 0015
Popularna przyprawa w gastronomii, dodawana do wielu potraw, takich jak sosy, zupy, dania z pomidorów czy mięsa.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Bazylia otarta

Kraj pochodzenia: Egipt

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 6,4 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 13,1 g
Sól 0,1 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Bazylia otarta

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa zielono - oliwkowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 6,4 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 13,1 g
Sól 0,1 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena 250g Torebka PAP/OPP5903018611570worek foliowy600618
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena 300g Słoik PET5901812708489karton360618
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena 500g Torebka PAP/OPP5906868458487worek foliowy360618
Bazylia Suszona - HoReCa Niska Cena 1kg Worek foliowy5906868458494worek foliowy600618
Opakowanie wykonane z OPP/PAP, torebka stojąca z fałdą boczną.
#BezKonserwantów
Bez barwników i konserwantów
Bez konserwantów i barwników

Zobacz również

Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
150 g 200 g 300 g 350 g 1 kg
Ekologiczne zioło przyprawowe.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
100 kg 25 kg 8 kg 5 kg + 2
Popularne zioło używane przedewszystkim w kuchni śródziemnomorskiej.
80 g 150 g 200 g 300 g + 2
Bazylia mielona, jest często wykorzystywana w produkcji spożywczej.
5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczne zioło przyprawowe.
40 g 80 g