Zasmażka Jasna Roux Light - Luz
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
mąka pszenna, tłuszcz palmowy
Kraj pochodzenia: Unia Europejska
Wartość energetyczna | 2300 kJ / 550 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 39 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26,1 g |
Węglowodany | 43 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0 g |
Sposób przyrządzenia:
25g zasmażki dodać do 0,5 l wrzącej wody i dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
mąka pszenna, tłuszcz palmowy
Kraj pochodzenia: Unia Europejska
Barwa | biała |
---|---|
Smak | charakterystyczny dla składników |
Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
Konsystencja | granulki |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Wartość energetyczna | 2300 kJ / 550 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 39 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26,1 g |
Węglowodany | 43 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0 g |
Termin przydatności do spożycia: | 18 miesięcy od daty produkcji |
---|---|
Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
Pakowanie | Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r |
Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości |
Sposób przyrządzenia:
25g zasmażki dodać do 0,5 l wrzącej wody i dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
---|---|---|---|
Zboża zawierające gluten | + | - | + |
Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | + |
Soja i produkty pochodne | - | - | + |
Mleko i produkty pochodne | - | - | + |
Orzechy | - | - | + |
Seler i produkty pochodne | - | - | + |
Gorczyca i produkty pochodne | - | - | + |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | + |
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | + |
Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
Nazwa | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
---|---|---|---|
Zasmażka Jasna Roux Light - Luz 17kg Worek papierowy 17 kg | 24 | 4 | 18 |
Zasmażka Jasna Roux Light - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg | 90 | 9 | 18 |
Zasmażka Jasna Roux Light - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg | 90 | 9 | 18 |
Zasmażka Jasna Roux Light - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg | 90 | 9 | 18 |
Zasmażka Jasna Roux Light - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg | 360 | 6 | 18 |