Sklep online

Koper Włoski Cały - Premium Line

Kod produktu: 001563
Jestem koprem włoskim zwanym fenkułem. Przyprawę stanowią głównie owoce kopru włoskiego, młode liście i grube, delikatne łodygi odmiany słodkiej. Całymi lub utłuczonymi owocami przyprawia się wypieki, chleby i sosy. Użyty z umiarem dobrze współgram z koprem ogrodowym, czosnkiem, cebulą i innymi ziołami. Moje owoce znajdują również zastosowanie w produkcji likierów.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koper włoski (fenkuł) ziarno

Kraj pochodzenia: Egipt

Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koper włoski (fenkuł) ziarno

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa żółtawa do zielonkawobrązowej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Koper Włoski Cały - Premium Line 100g Doypack5901812709967karton7201218
Koper Włoski Cały - Premium Line 250g Doypack5904915746259worek foliowy7201218
Koper Włoski Cały - Premium Line 350g Słoik PET5904915743104karton7201218
Koper Włoski Cały - Premium Line 500g Doypack5904915746266worek foliowy360618
Koper Włoski Cały - Premium Line 700g Słoik PET5904915746273karton360618
Koper Włoski Cały - Premium Line 5kg Worek papierowy5904915746280nie dotyczy90918
Koper Włoski Cały - Premium Line 10kg Worek papierowy5904915746297nie dotyczy24418
Koper Włoski Cały - Premium Line 25kg Worek papierowy5904915746242nie dotyczy24418

Zobacz również

Jest popularnym ziołem w kuchni śródziemnomorskiej.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 250 g 350 g + 5
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg