Sklep online

Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz

Kod produktu: 00239
Jest popularnym ziołem w kuchni śródziemnomorskiej.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koper włoski (fenkuł) mielony

Kraj pochodzenia: Egipt

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1031 kJ /247 kcal
Tłuszcz 14,87 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,48 g
Węglowodany 12,49 g
w tym cukry 0 g
Białko 39,8 g
Błonnik 15,80 g
Sól 0,22 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koper włoski (fenkuł) mielony

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa Zielono szara
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1031 kJ /247 kcal
Tłuszcz 14,87 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,48 g
Węglowodany 12,49 g
w tym cukry 0 g
Białko 39,8 g
Błonnik 15,80 g
Sól 0,22 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Koper Włoski (Fenkuł) Mielony - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
100 g 250 g 350 g 500 g + 4
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 250 g 350 g + 5
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg