Sklep online
BIO

Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno

Kod produktu: 001482
Ekologiczna przyprawa.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Ekologiczny koper włoski (fenkuł) ziarno

Kraj pochodzenia: Egipt

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1685 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 38 g
w tym cukry 38 g
Białko 17 g
Sól 0,2 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Ekologiczny koper włoski (fenkuł) ziarno

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa brązowo-zielona
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja ziarno
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1685 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 38 g
w tym cukry 38 g
Białko 17 g
Sól 0,2 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 50g Doypack BIO5905794800629karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 100g Doypack BIO5905794800636karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 250g Doypack5905794800643karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 350g Słoik PET5905794800667karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 500g Doypack5905794800650karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 700g Słoik PET5905794800674karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 5kg Worek papierowy5905794800681karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 10kg Worek papierowy5905794800698karton
Ekologiczny Koper Włoski (Fenkuł) Ziarno 25kg Worek papierowy5905794800704karton

Zobacz również

Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
100 g 250 g 350 g 500 g + 4
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Jest popularnym ziołem w kuchni śródziemnomorskiej.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg