Sklep online
Mieszanka przyprawowa.
100 g 200 g 300 g 500 g + 5
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
350 g 500 g 800 g 1 kg + 4
Stosowana do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Ponadto, wykorzystywana jest do peklowania przypraw używanych do gotowania mięsa.
200 g 450 g 500 g 750 g + 4
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
50 g 70 g 100 g 200 g + 7
Korzenna przyprawa ma bardzo silny zapach i smak. Można ją dodawać do deserów, wytrawnych dań, grzenego wina i piwa.
100 g 200 g 600 g 1 kg + 3
Imbir ma bardzo szerokie zastosowanie. Dodaje się go zarówno do dań głównych, marynat, deserów, grzanego piwa i wina. 
20 g 100 g 200 g 500 g + 5
Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięsa, np. drobiu, cielęciny, schabu czy dziczyzny.
500 g 800 g 1 kg 25 kg
Całe lub zmiażdżone ziarna owocu używa się do marynat, pieczeni, bigosu i wszelakich potraw warzywnych.
80 g 150 g 350 g 420 g + 5
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
100 g 200 g 500 g 650 g + 4
Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
50 g 380 g 500 g 650 g + 4
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Orientalna przyprawa używana w mieszankach przyprawowych, popularna w kuchni meksykańskiej, indyjskiej, północno afrykańskiej.
100 g 200 g 500 g 900 g + 4
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
100 g 200 g 500 g 900 g + 4
Przyprawa popularna w tradycyjnej kuchni polskiej, dodawany do dań jednogarnkowych, chleba, bułek, wędlin, zup i sosów.
80 g 100 g 150 g 200 g + 8
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
500 g 650 g
Liście mają intensywny zapach i smak. Liście kolendry są popularne w kuchni tajskiej, południowoazjatyckiej, meksykańskiej.
35 g 70 g 120 g 200 g + 2
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
500 g 550 g 700 g 1 kg + 3
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
100 g 250 g 350 g 500 g + 4
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
45 g 80 g 200 g 250 g + 3
Można ją dodawać praktycznie do wszystkich dań: sałatek, sosów, zup, twarożku, mięs, ryb, makaronu, potraw z warzyw, zapiekanek, dipów i dressingów na bazie jogurtu, a także dań z warzyw strączkowych.
200 g 400 g 850 g 1 kg + 4
Substancja słodząca.
900 g 1 kg 1.5 kg 2 kg 5 kg
Składnik curry i bogato doprawionych dań kuchni indysjkiej, pasuje do pieczonych warzyw i mięs. Wykorzystywana jako składnik sosów sałatkowych. W połączeniu z miodem pasuje do deserów.
100 g 200 g 500 g 600 g + 6
Może być stosowana do produkcji ciast, wyrobów cukierniczych, czekoladek, pieczywa, przemysłu mięsnego i żywienia dietetycznego.
1 kg 5 kg 25 kg
Idealnie pasują do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
10 g 30 g 50 g 100 g + 3
Przyprawa ta świetnie sprawdza się jako dodatek do zup, sosów, pieczeni.
100 g 200 g 500 g 1 kg + 3
Najlepiej komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju sosów, dań mięsnych, rybnych i warzywnych oraz owoców morza. Można go także dodawać do ziemniaków, zup (szczególnie do rosołu) oraz twarożku.
35 g 70 g 150 g 200 g + 4
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
25 g 50 g 100 g 170 g + 4
Suszone zioło.
35 g 60 g 150 g 200 g 300 g
Używana jako dodatek do dipów, sosów sałatkowych i marynat do mięs.
35 g 50 g 200 g 250 g 300 g
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
50 g 100 g 130 g 150 g + 4
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
25 g 30 g 50 g 180 g + 5
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
50 g 100 g 200 g 500 g + 6
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
50 g 100 g 200 g 500 g + 6
Wędzoną paprykę można dodawać do wszelkiego rodzaju dań mięsnych i warzywnych. Można przyprawić nią kurczaka, a także pomidory, ziemniaki i inne warzywa. Doskonale sprawdza się jako dodatek do gulaszu i mięsnych sosów.
100 g 200 g 500 g 650 g + 5
Wędzoną paprykę można dodawać do wszelkiego rodzaju dań mięsnych i warzywnych. Można przyprawić nią kurczaka, a także pomidory, ziemniaki i inne warzywa. Doskonale sprawdza się jako dodatek do gulaszu i mięsnych sosów.
50 g 100 g 125 g 200 g + 5