Sklep online

Papryka Ostra HoReCa - Premium Line

Kod produktu: 00325
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka ostra

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1141 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 54 g
w tym cukry 10 g
Białko 14 g
Błonnik 35 g
Sól 0,17 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka ostra

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Wymagania organoleptyczne
Barwa jednolita, czerwono-pomarańczowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka, dopuszczalne niewielkie zbrylenia rozpuszczające się podczas przyrządzania
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1141 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 54 g
w tym cukry 10 g
Białko 14 g
Błonnik 35 g
Sól 0,17 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.
 

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 50g Doypackkarton46802618
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 100g Doypack5901812702081karton7201218
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 200g Doypack5903018614083karton720018
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 500g Doypack5903018614793000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 650g Słoik PET5904915743494000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 1kg Doypack5903018614809000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 1kg Słoik PET5903018614816000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 3kg Wiaderko kwadratowe5904915743470000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 5kg Worek papierowy5904915743487000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 10kg Worek papierowy5904915743456000
Papryka Ostra HoReCa - Premium Line 25kg Worek papierowy5904915743463000

Zobacz również

Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
650 g 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
500 g 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 200 g