Sklep online

Papryka Ostra Mielona A40 - Luz

Kod produktu: 00317
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka

Kraj pochodzenia: Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 12,89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,14 g
Węglowodany 19,09 g
w tym cukry 10,34 g
Białko 14,14 g
Błonnik 34,9 g
Sól 0,17 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka

Kraj pochodzenia: Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa ceglasto czerwona
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 12,89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,14 g
Węglowodany 19,09 g
w tym cukry 10,34 g
Białko 14,14 g
Błonnik 34,9 g
Sól 0,17 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Papryka Ostra Mielona A40 - Luz 25kg Worek papierowy 25 kg24418
Papryka Ostra Mielona A40 - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg90918
Papryka Ostra Mielona A40 - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg90918
Papryka Ostra Mielona A40 - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg90918
Papryka Ostra Mielona A40 - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg360618

Zobacz również

Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
500 g 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
650 g 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosuje się ją do potraw kuchni meksykańskiej, włoskiej, indyjskiej. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
50 g 100 g 200 g 500 g + 6
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 200 g