Przyprawy i zioła luzem dla przemysłu spożywczego
Idealnie nadaje się do przyprawiania różnego rodzaju mięs a także są doskonałym dodatkiem do zup, sosów, zapiekanek, makaronów, pizzy, gulaszy i innych potraw duszonych.
16 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Doskonały dodatek do owocowo-warzywnych koktajli, zup, sosów, mięs czy dań jednogarnkowych.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To idealny dodatek do zup, sosów, zapiekanek, potraw mięsnych i sałatek.
12 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Jest niezwykle aromatyczny i świetnie podkreśla smak ryb, mięs (w tym także dziczyzny). Można użyć go również, przygotowując sałatki, dania z ziemniaków i makarony.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Mielony rozmaryn jest aromatycznym dodatkiem do zup, gulaszy, zapiekanek, ryb i grillowanych warzyw.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Naturalny dodatek do dań mięsnych, sosów, zup, potraw z warzywami, twarożków i maseł ziołowych.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Stanowi smaczny dodatek do zup, szejków oraz sałatek, na jego bazie przyrządza się także chałwę oraz pastę tahini potrzebną do przygotowania huMMusu.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
Stanowi smaczny dodatek do zup, szejków oraz sałatek, na jego bazie przyrządza się także chałwę oraz pastę tahini potrzebną do przygotowania huMMusu.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
Siemię lniane to jedno z najbogatszych źródeł kwasów omega-3.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
25 kg
10 kg
5 kg
Sól smakowa.
29 kg
10 kg
5 kg
Sól smakowa.
29 kg
10 kg
5 kg
Sól.
25 kg
Stosowana w kuchni jako dodatek do mięs, kasz, ziemniaków, czy sałatek, można używać do kąpieli.
25 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Sól spożywcza produkowana poprzez odparowanie słonych zbiorników wodnych.
25 kg
10 kg
5 kg
Gruboziarnista sól morska.
25 kg
10 kg
5 kg
Nadaje smaku potrawom vege, ale też idealnie pasuje do grillowanych steków, ryb, makaronów, zup, serów białych i marynat.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Sól smakowa.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Przyprawa kuchni arabskiej.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Najdroższa przyprawa świata może być używana do deserów, makaronów, mięsa, gulaszu lub ryb, ale najpopularniejsze w Hiszpanii jest stosowanie szafranu do przyrządzania paelli.
100 g
50 g
30 g
Hiszpański szafran Coupe to klasa sama w sobie. Używany jest do nadawania smaku, aromatu i barwy zupom, sosom, potrawom z ryżu, paelli i słodkim wypiekom.
1 kg
500 g
100 g
50 g
30 g
Świetnie pasuje past warzywnych i sałatek.
10 kg
7 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Można dodać do zupy, sosu, smoothie, koktajlu, a nawet deseru.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady.
15 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Używane do przyprawiania mięs, w tym baraniny, wedlin i pasztetów.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
20 kg
10 kg
5 kg
3 kg