Sklep online

Por Płatki - Luz

Kod produktu: 00436
To idealny dodatek do zup, sosów, zapiekanek, potraw mięsnych i sałatek.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Por płatek 

Kraj pochodzenia: Egipt / Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 5,7 g
w tym cukry 2,9 g
Białko 2,2 g
Błonnik 2,7 g
Sól 0,006 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Por płatek 

Kraj pochodzenia: Egipt / Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa biało-zielono-kremowa do biało-zielono-żółtej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja liście pora o wielkości 10-20 mm
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 5,7 g
w tym cukry 2,9 g
Białko 2,2 g
Błonnik 2,7 g
Sól 0,006 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.
 

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Por Płatki - Luz 12kg Worek papierowy 12 kgnie dotyczy24418
Por Płatki - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Por Płatki - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Por Płatki - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Por Płatki - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Przyprawa ta świetnie sprawdza się jako dodatek do zup, sosów, pieczeni.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zdrowy dodatek do wielu potraw mięsnych, smacznych zup, sałatek i sosów.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Skoncentrowany suszony sok z buraka czerwonego w proszku.
15 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zdrowy dodatek do wielu potraw mięsnych, smacznych zup, sałatek i sosów.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Świetnie pasuje past warzywnych i sałatek.
10 kg 7 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Grys z cebuli ma słodkawy, łagodny smak. Idealnie pasuje do dań mięsnych i wegetariańskich.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Składnik dań mięsnych, warzywnych, mieszanek przyprawowych. W postaci mielonej marchewka dodawana jest do produkcji sosów, zup, mieszanek przyprawowych.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
25 kg 20 kg 10 kg 5 kg + 2
Dobrze komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi. Marche Suszona kostka jest składnikiem suszonej włoszczyzny.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dobrze komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi. Wiórki marchewki idealnie sprawdzają się w kuchni azjatyckiej oraz jako składnik suszonej włoszczyzny.
20 kg
Idealne nadają się do past, sosów, gulaszów, gołąbków, fasolki po bretońsku, spaghetti, sałatek czy mięs. Możesz je połączyć z innymi przyprawami, tworząc własną kompozycję ulubionych przypraw i ziół.
100 kg 20 kg 10 kg 5 kg + 2