Sklep online

Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 1 kg

Kod produktu: 00241
Stanowi doskonały dodatek do ziemniaków, marynat, sosów i sałatek. 
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koperek igiełka

Kraj pochodzenia: Egipt

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 787 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 48,5 g
w tym cukry 0,0 g
Białko 16,2 g
Błonnik 21,4 g
Sól 0,02 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Koperek igiełka

Kraj pochodzenia: Egipt

Wymagania organoleptyczne
Barwa zielona
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 787 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 48,5 g
w tym cukry 0,0 g
Białko 16,2 g
Błonnik 21,4 g
Sól 0,02 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Koperek Suszony Igiełka Egipt - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Bazylia mielona, jest często wykorzystywana w produkcji spożywczej.
5 kg 3 kg 1 kg
Dobrze komponuje się z grillowanymi daniami mięsnymi i rybnymi oraz z różnymi warzywami i sosami sałatkowymi.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale komponuje się np. z fasolką po bretońsku. Pasuje również do mięs, zup, marynat i grzybów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
100 kg 25 kg 8 kg 5 kg + 2
Najlepiej komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju sosów, dań mięsnych, rybnych i warzywnych oraz owoców morza. Można go także dodawać do ziemniaków, zup (szczególnie do rosołu) oraz twarożku.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Sprawdzi się doskonale zarówno w kuchni śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej, polskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Doskonale sprawdzi się jako przyprawa do drobiu, jajek, cielęciny oraz ryb. Jest składnikiem sosów: tatarskiego, remoulade czy sosów francuskich.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Używana jako dodatek do dipów, sosów sałatkowych i marynat do mięs.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg
Nadaje się do dań mięsnych, ryb, zup i sałatek. Pasuje również jako dodatek do sosów i dipów.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg