Przyprawy dla przemysłu spożywczego
Sos w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Sos do sałatek w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Sos sojowy na bazie hydrolizatu białka sojowego (nie z naturalnej fermentacji). Popularny na rynku czeskim i słowackim.
1 kg
6 kg
Sos w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Przyprawa w płynie.
850 g
5.4 kg
Sos worcester w płynie.
250 g
1 kg
5.4 kg
Sos w proszku.
29 kg
10 kg
5 kg
Sos w proszku.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
25 kg
10 kg
5 kg
Sól smakowa.
29 kg
10 kg
5 kg
Sól smakowa.
29 kg
10 kg
5 kg
Sól.
25 kg
Stosowana w kuchni jako dodatek do mięs, kasz, ziemniaków, czy sałatek, można używać do kąpieli.
25 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Sól spożywcza produkowana poprzez odparowanie słonych zbiorników wodnych.
25 kg
10 kg
5 kg
Gruboziarnista sól morska.
25 kg
10 kg
5 kg
Nadaje smaku potrawom vege, ale też idealnie pasuje do grillowanych steków, ryb, makaronów, zup, serów białych i marynat.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Mieszanka smakowa.
25 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Sól smakowa.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Przyprawa kuchni arabskiej.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Sól smakowa.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Najdroższa przyprawa świata może być używana do deserów, makaronów, mięsa, gulaszu lub ryb, ale najpopularniejsze w Hiszpanii jest stosowanie szafranu do przyrządzania paelli.
100 g
50 g
30 g
Hiszpański szafran Coupe to klasa sama w sobie. Używany jest do nadawania smaku, aromatu i barwy zupom, sosom, potrawom z ryżu, paelli i słodkim wypiekom.
1 kg
500 g
100 g
50 g
30 g
Świetnie pasuje past warzywnych i sałatek.
10 kg
7 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Można dodać do zupy, sosu, smoothie, koktajlu, a nawet deseru.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
29 kg
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady.
15 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady.
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Średnia waga 1 laski to 3,3g. Aromatyczny dodatek do deserów. Ziarenka znajdujące się wewnątrz laski wanilii można dodać do musów, kremów, lodów, budyniów.
5 kg
1 kg
500 g
250 g
100 g
Aromatyczną wanilię stosuje się głównie przygotowując ciasta, desery, sosy słodkie, kremy, lody, musy, nalewki.
1 kg
Średnia waga 1 laski 14-14cm to 2,6g, co przekłada się na atrakcyjną cenę do sprzedaży na sztuki. Świeża i aromatyczna wanilia którą importujemy z Ugandy.
10 kg
5 kg
1 kg
500 g
Wanilia o długości 14-16cm i średniej wadze 1 laski 4,2g. Świeże i aromatyczne laski wanilii (łac. Vanilia planifolia) importujemy dla Was z Ugandy.
25 kg
Bardzo dobrej jakości wanilia mielona (vanilla planifolia), świetnie sprawdza się do lodów waniliowych, wytwarzania cukru waniliowego i domowych wypieków.
1 kg
500 g
100 g
Wanilia mielona po ekstrakcji wykorzystywana jest w cukiernictwie i produkcji lodów.
Kwas L-askrobinowy.
25 kg
10 kg
5 kg
3 kg
1 kg
Suszone warzywa.
20 kg
10 kg
5 kg
Suszone warzywa.
10 kg
5 kg
Suszone warzywa.
15 kg
10 kg
5 kg
1 kg
Suszone warzywa.
15 kg
10 kg
5 kg