Sos Sojowy Economy Line
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
woda, cukier, hydrolizat białka sojowego 10%, sól, ocet, wzmacniacze smaku: glutaminiam monosodowy, 5'- rybonukleotydy disodowe; barwnik: karmel E150c; substancja zagęszczająca: guma guar; aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Kraj pochodzenia: Polska
Wartość energetyczna | 399 kJ / 93 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 19 g |
w tym cukry | 17 g |
Białko | 1,2 g |
Błonnik | 0,0 |
Sól | 10,8 g |
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
woda, cukier, hydrolizat białka sojowego 10%, sól, ocet, wzmacniacze smaku: glutaminiam monosodowy, 5'- rybonukleotydy disodowe; barwnik: karmel E150c; substancja zagęszczająca: guma guar; aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Kraj pochodzenia: Polska
Barwa | brązowa |
---|---|
Smak | charakterystyczny dla składników |
Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
Konsystencja | płynna, możliwy niewielki osad |
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
Wartość energetyczna | 399 kJ / 93 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 19 g |
w tym cukry | 17 g |
Białko | 1,2 g |
Błonnik | 0,0 |
Sól | 10,8 g |
Termin przydatności do spożycia: | 24 miesiące od daty produkcji |
---|---|
Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
Pakowanie | Butelki PET 0,2-5l; HDPE 5l - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14 stycznia 2011r. w sprawie materiałów i wyrobów sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. |
Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład |
Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
---|---|---|---|
Zboża zawierające gluten | - | - | + |
Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | + |
Soja i produkty pochodne | + | - | + |
Mleko i produkty pochodne | - | - | + |
Orzechy | - | - | + |
Seler i produkty pochodne | - | - | + |
Gorczyca i produkty pochodne | - | - | + |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | + |
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | + |
Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
Nazwa | Rodzaj opakowania zbiorczego | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
---|---|---|---|---|
Sos Sojowy Economy Line 1kg Butelka PET | zgrzewka | 600 | 25 | 24 |
Sos Sojowy Economy Line 6kg Kanister HDPE | nie dotyczy | 80 | 40 | 24 |