Wanilia Bourbon Mielona Steryliozwana - Luz
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Wanilia bourbon mielona Premium Line
Kraj pochodzenia: Madagaskar
Wartość energetyczna | 1548 kJ / 365 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 78,1 g |
w tym cukry | 11,2 g |
Białko | 8,0 g |
Błonnik | 0,9 g |
Sól | < 0,10 g |
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Wanilia bourbon mielona Premium Line
Kraj pochodzenia: Madagaskar
Barwa | ciemno brązowa |
---|---|
Smak | charakterystyczny dla składników |
Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
Konsystencja | sypka |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Wartość energetyczna | 1548 kJ / 365 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 78,1 g |
w tym cukry | 11,2 g |
Białko | 8,0 g |
Błonnik | 0,9 g |
Sól | < 0,10 g |
Termin przydatności do spożycia: | 18 miesięcy od daty produkcji |
---|---|
Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
Pakowanie | Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r |
Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład |
Inne | Przed otwarciem Sprawdź oryginalne opakowanie pod kątem naruszeń, które mogą powodować przedostawanie się powietrza. Jeśli opakowanie umożliwia kontakt powietrza z produktem, przejdź do następnego kroku. Przechowuj produkt w zamkniętym pojemniku, aby zachować produkt w optymalnym stanie. Produkt najlepiej przechowywać w stałej temperaturze pokojowej od 15 do 25°C. Unikać ciągłych zmian temperatury, bezpośredniego światła słonecznego, bliskości do dowolnego źródła ciepła lub zimna, każdy materiał higroskopijny (korek, żel krzemionkowy) ciągle manipulacje mogą ingerować w stan produktu i skracać jego okres trwałości. |
Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
---|---|---|---|
Zboża zawierające gluten | - | - | + |
Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | + |
Soja i produkty pochodne | - | - | + |
Mleko i produkty pochodne | - | - | + |
Orzechy | - | - | + |
Seler i produkty pochodne | - | - | + |
Gorczyca i produkty pochodne | - | - | + |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | + |
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | + |
Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
Nazwa | Rodzaj opakowania zbiorczego | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
---|---|---|---|---|
Wanilia Bourbon Mielona Steryliozwana - Luz 1kg Doypack 1 kg | worek foliowy | 360 | 6 | 18 |