Sklep online

Seler Mielony - Luz 10 kg

Kod produktu: 00446
Naturalny dodatek do dań mięsnych, sosów, zup, potraw z warzywami, twarożków i maseł ziołowych.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Seler mielony

Kraj pochodzenia: Polska

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1336 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 35,9 g
w tym cukry 35,9 g
Białko 11,3 g
Błonnik 27,8 g
Sól 3,59 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Seler mielony

Kraj pochodzenia: Polska

Wymagania organoleptyczne
Barwa białokremowa do szarobrunatnej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1336 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 35,9 g
w tym cukry 35,9 g
Białko 11,3 g
Błonnik 27,8 g
Sól 3,59 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne + - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Seler Mielony - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Seler Mielony - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Seler Mielony - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Seler Mielony - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Seler Mielony - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Prażona cebulka wyprodukowana ze świeżej cebuli. Dzięki temu jest bardzo chrupka i aromatyczna.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zdrowy dodatek do wielu potraw mięsnych, smacznych zup, sałatek i sosów.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Zdrowy dodatek do wielu potraw mięsnych, smacznych zup, sałatek i sosów.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Świetnie pasuje past warzywnych i sałatek.
10 kg 7 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Lekko słodki, delikatny smak, zdecydowanie mniej twarda niż tradycyjnie suszona cebula. Idealnie pasuje do sałatek, dań wegetariańskich i marynat.
5 kg 3 kg 1 kg
Wysuszone i sproszkowane brokuły stosowane do produkcji zup i sosów w proszku, świetny dodatek do smoothie.
5 kg 3 kg 1 kg
Zioło niezwykle popularne w polskiej kuchni. Jest pysznym dodatkiem do zup, dań mięsnych, ryb, sosów, sałatek i przekąsek.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Przyprawa ta świetnie sprawdza się jako dodatek do zup, sosów, pieczeni.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Jako dodatek do sosów, dań vege i marynat. Kapitalnie łączy się z pieczonym, smażonym i duszonym mięsem.
25 kg 20 kg 10 kg 5 kg + 2
Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi, wegetariańskimi i zupami. Sprawdza się również jako posypka do sałatek i kanapek.
14 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Składnik dań mięsnych, warzywnych, mieszanek przyprawowych. Marchew można wykorzystać do sosów, zup, sałatek, mięs mielonych, farszy, gulaszy, marynat.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Dobrze komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi. Wiórki marchewki idealnie sprawdzają się w kuchni azjatyckiej oraz jako składnik suszonej włoszczyzny.
20 kg