Sklep online

Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz

Kod produktu: 00311
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka czerwona grys

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1181 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 54 g
w tym cukry 10 g
Białko 14 g
Błonnik 35 g
Sól 0,17 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Papryka czerwona grys

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Wymagania organoleptyczne
Barwa czerwono-pomarańczowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja grys
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1181 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 54 g
w tym cukry 10 g
Białko 14 g
Błonnik 35 g
Sól 0,17 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz 25kg Worek papierowy 25 kg24418
Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg90918
Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg90918
Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg90918
Papryka Czerwona Grys 1-3 mm - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg360618

Zobacz również

Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
100 g 250 g 500 g 1 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 200 g
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
400 g 450 g
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
50 g 100 g 200 g 500 g + 6
Popularna jest w daniach meksykańskich, indyjskich oraz węgierskich. 
550 g
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
550 g
Popularna jest w daniach meksykańskich, indyjskich oraz węgierskich. 
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg