Sklep online
BIO

Ekologiczna Papryka Czerwona Grys

Kod produktu: 001494
Ekologiczna przyprawa.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Ekologiczna papryka czerwona grys 1-3 mm

Kraj pochodzenia: Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 38 g
w tym cukry 32 g
Białko 15 g
Sól < 0,1 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Ekologiczna papryka czerwona grys 1-3 mm

Kraj pochodzenia: Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa czerwona
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja grys
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 38 g
w tym cukry 32 g
Białko 15 g
Sól < 0,1 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - -
Mleko i produkty pochodne - - -
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 100g Doypack BIO5905794801343karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 200g Doypack BIO5905794801350karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 450g Słoik PET5905794801381karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 500g Doypack5905794801367karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 750g Słoik PET5905794801398karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 900g Doypack5905794801374karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 5kg Worek papierowy5905794801404karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 10kg Worek papierowy5905794801411karton
Ekologiczna Papryka Czerwona Grys 25kg Worek papierowy5905794801428karton

Zobacz również

Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
550 g
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 100 g 200 g
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Popularna jest w daniach meksykańskich, indyjskich oraz węgierskich. 
550 g
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Popularna jest w daniach meksykańskich, indyjskich oraz węgierskich. 
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystuje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. 
400 g 450 g