Sklep online

Liście Laurowe Balot - Luz

Kod produktu: 00270
Idealnie pasuje do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Liście laurowe całe

Kraj pochodzenia: Turcja

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1277 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 74,9 g
w tym cukry 0,0 g
Białko 8,0 g
Sól 0,0 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Liście laurowe całe

Kraj pochodzenia: Turcja

Wymagania organoleptyczne
Barwa zielono-oliwkowa
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka, dopuszczalne niewielkie zbrylenia rozpuszczające się podczas przyrządzania
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1277 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 74,9 g
w tym cukry 0,0 g
Białko 8,0 g
Sól 0,0 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Liście Laurowe Balot - Luz 50kg Worek papierowy 50 kg24418
Liście Laurowe Balot - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg90918
Liście Laurowe Balot - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg90918
Liście Laurowe Balot - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg90918
Liście Laurowe Balot - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg360618

Zobacz również

Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
40 g 100 g 200 g 450 g + 5
Idealnie pasują do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Idealnie pasuje do zup, bigosu, peklowania i marynowania wszelkich mięs.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
100 g 250 g 500 g 700 g + 2