Sklep online

Kolendra Ziarno - Luz

Kod produktu: 00235
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Kolendra ziarno

Kraj pochodzenia: Polska / Bułgaria / Kanada / Ukraina / Rosja

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1249 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
Węglowodany 13 g
w tym cukry 0 g
Białko 12 g
Błonnik 42 g
Sól 0,09 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Kolendra ziarno

Kraj pochodzenia: Polska / Bułgaria / Kanada / Ukraina / Rosja

Wymagania organoleptyczne
Barwa żółtawobrunatna lub szarobrunatna
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja owoc
Wymagania fizykochemiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wymagania mikrobiologiczne

Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1249 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
Węglowodany 13 g
w tym cukry 0 g
Białko 12 g
Błonnik 42 g
Sól 0,09 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.
 

Dane logistyczne
Nazwa Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Kolendra Ziarno - Luz 25kg Worek papierowy 25 kg24418
Kolendra Ziarno - Luz 10kg Worek papierowy 10 kg90918
Kolendra Ziarno - Luz 5kg Worek papierowy 5 kg90918
Kolendra Ziarno - Luz 3kg Worek papierowy 3 kg90918
Kolendra Ziarno - Luz 1kg Worek papierowy 1 kg360618

Zobacz również

Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
550 g 750 g
Liście mają intensywny zapach i smak. Liście kolendry są popularne w kuchni tajskiej, południowoazjatyckiej, meksykańskiej.
10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
330 g 630 g
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
500 g 1 kg
Ekologiczna przyprawa.
50 g 150 g 330 g 500 g + 5
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
100 g 1 kg
Liście mają intensywny zapach i smak. Liście kolendry są popularne w kuchni tajskiej, południowoazjatyckiej, meksykańskiej.
35 g 70 g 120 g 200 g + 2
Popularna w kuchni indyjskiej, składnik curry i garam masala. Pasuje do zup, pasztetów, mięs.
500 g 550 g 700 g 1 kg + 3
Ekologiczna przyprawa.
100 g 200 g 500 g 550 g + 5
Wspomaga smak jagnięciny, wołowiny szynki wieprzowej, dań z drobiu. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do ryb i owoców morza.
500 g 650 g