Przyprawy w niskiej cenie dla gastronomii
Sos sojowy na bazie hydrolizatu białka sojowego (nie z naturalnej fermentacji). Popularny na rynku czeskim i słowackim.
1 kg
6 kg
Przyprawa w płynie.
850 g
5.4 kg
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady.
100 g
150 g
250 g
500 g
1 kg
Suszone warzywa.
Suszone warzywa.
1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
100 g
250 g
500 g
700 g
+ 2
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
100 g
300 g
500 g
700 g
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zagęstnik, szeroko stosowany w przemyśle spożywczym gastronomii i cukiernictwie.
1 kg
5 kg
Zupa w proszku.
1 kg
Zupa w proszku.
1 kg