Sklep online
Sos sojowy na bazie hydrolizatu białka sojowego (nie z naturalnej fermentacji). Popularny na rynku czeskim i słowackim.
1 kg 6 kg
Przyprawa w płynie.
850 g 5.4 kg
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg
To jedno z podstawowych ziół kuchni prowansalskiej. Doskonale nadaje się do pieczonych i duszonych mięs, sosów, sałatek, a nawet jako dodatek do owocowej lemoniady. 
100 g 150 g 250 g 500 g 1 kg
Wykorzystywane do przyprawiania zup i sosów, dodawane do rolad śląskich.
100 g 250 g 500 g 700 g + 2
Wykorzystywane do potraw mięsnych i warzywnych. Mieszanka ziół nadaje się do przyprawiania zup, sosów, sałatek, serów i jaj.
100 g 300 g 500 g 700 g 1 kg
Zagęstnik, szeroko stosowany w przemyśle spożywczym gastronomii i cukiernictwie.
1 kg 5 kg