Sklep online

Pieprz Czarny Ziarno - HoReCa Niska Cena 500 g

Kod produktu: 00371
To przyprawa znana na całym świecie, która znalazła szerokie zastosowanie w kuchni. Pieprz oddaje się do zup, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. 
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Pieprz czarny całe ziarno 500 g/l

Kraj pochodzenia: Wietnam

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
Węglowodany 64,0 g
w tym cukry 0,6 g
Białko 10,4 g
Sól 0,1 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Pieprz czarny całe ziarno 500 g/l

Kraj pochodzenia: Wietnam

Wymagania organoleptyczne
Barwa brunatno-czarna
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka, dopuszczalne niewielkie zbrylenia rozpuszczające się podczas przyrządzania
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
Węglowodany 64,0 g
w tym cukry 0,6 g
Białko 10,4 g
Sól 0,1 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +-
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.
 

Dane logistyczne
Nazwa Kod EAN opakowania jednostkowego Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Pieprz Czarny Ziarno - HoReCa Niska Cena 100g Torebka PAP/OPP5903018612898worek foliowy2640618
Pieprz Czarny Ziarno - HoReCa Niska Cena 500g Torebka PAP/OPP5901812708540worek foliowy1620918
Pieprz Czarny Ziarno - HoReCa Niska Cena 1kg Słoik PET5904915742008karton360618
Pieprz Czarny Ziarno - HoReCa Niska Cena 1kg Torebka PAP/OPP5901812709172worek foliowy720618

Zobacz również

Świetnie nadaje się także do przyprawiania zup, dań rybnych oraz marynat.
50 g 100 g 250 g 300 g + 4
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Świetnie nadaje się do potraw, których smak chcemy lekko podkreślić ostrą nutą, na przykład serów, mięsa drobiowego ryb.
500 g 1 kg
To przyprawa znana na całym świecie, która znalazła szerokie zastosowanie w kuchni. Pieprz oddaje się do zup, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. 
100 g 200 g 500 g 650 g + 5
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Wykorzystywany przede wszystkim do przygotowywania marynat do różnego rodzaju mięs.
500 g 1 kg
Do różnego rodzaju mięs takich jak pieczeń, kotlet mielony. Doskonale sprawdza się jako przyprawa podnosząca walory smakowe zup.
500 g 1 kg
Można używać go do każdej potrawy mięsnej, jak i do udoskonalenia smaku zup czy sosów. Zmielony jest stałym składnikiem kuchni azjatyckiej i orientalnych mieszanek przypraw.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Stosowany głównie do specjalnych potraw, takich jak dziczyzna, jagnięcina, drób, a także do ciemnych sosów stosowanych do tych potraw.
5 kg 3 kg 1 kg