Sklep online

Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 5 kg

Kod produktu: 00181
Dodatek wzmacniający smak, stosowany do zup, sosów, mieszanek przyprawowych, w przemyśle mięsnym i rybnym.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Hydrolizat białka sojowego (zawiera hydrolizowane białko sojowe), olej roślinny (tłuszcz palmowy)

Kraj pochodzenia: Unia Europejska

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 9,0 g
w tym cukry 9,0 g
Białko 26,0 g
Błonnik 0,0 g
Sól 50,0 g
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Hydrolizat białka sojowego (zawiera hydrolizowane białko sojowe), olej roślinny (tłuszcz palmowy)

Kraj pochodzenia: Unia Europejska

Wymagania organoleptyczne
Barwa żółta
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja sypka
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 9,0 g
w tym cukry 9,0 g
Białko 26,0 g
Błonnik 0,0 g
Sól 50,0 g
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne + - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 400kg Karton 400 kgnie dotyczy24418
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 20kg Karton 20 kgnie dotyczy24418
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Hydrolizat Białka Roślinnego (Sojowego) W Proszku - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Jedno z najpopularniszych chilli na świecie, dzięki umiarkowanej ostrości zapewnia przyjemną ostrość w potrawach.
20 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
100% naturalnych składników. Bez dodatku 'E', soli, cukru.
Marynowany dodaje się do sałatek, pasztetów, serów oraz różnego rodzaju mięs.
100 g 150 g 350 g 500 g + 4
Dodaje wyrazistego smaku potrawom pomidorowym, kremowym zupom, marynatom do mięs. Stanowi świetną kompozycję z różnego rodzaju mięsami. W porównaniu do gałki muszkatołowej ma bardziej owocowy aromat.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg
Należy stosować ją wyłącznie do peklowania.
1 kg 1.9 kg 5 kg
Mieszanka przyprawowa, kuchnia indyjska.
100 g 200 g 500 g 670 g + 5