Curry Indyjskie - HoReCa Niska Cena
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
kolendra, kurkuma, kozieradka, gorczyca, goździk, koper włoski, imbir, czosnek, cynamon, pieprz czarny, suche mango, kukurydza.
Kraj pochodzenia: Indie
Wartość energetyczna | 1361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 13,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 58,1 g |
w tym cukry | 2,8 g |
Białko | 12,7 g |
Błonnik | 33,2 g |
Sól | 0,13 g (wynika z naturalnie występującego sodu) |
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
kolendra, kurkuma, kozieradka, gorczyca, goździk, koper włoski, imbir, czosnek, cynamon, pieprz czarny, suche mango, kukurydza.
Kraj pochodzenia: Indie
Barwa | żółta do zielonej |
---|---|
Smak | charakterystyczny dla składników |
Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
Konsystencja | sypka |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Pełna wersja specyfikacji produktowych |
Wartość energetyczna | 1361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 13,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 58,1 g |
w tym cukry | 2,8 g |
Białko | 12,7 g |
Błonnik | 33,2 g |
Sól | 0,13 g (wynika z naturalnie występującego sodu) |
Termin przydatności do spożycia: | 24 miesiące od daty produkcji |
---|---|
Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
Pakowanie | Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r |
Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład |
Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
---|---|---|---|
Zboża zawierające gluten | - | - | + |
Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | + |
Soja i produkty pochodne | - | - | + |
Mleko i produkty pochodne | - | - | + |
Orzechy | - | - | + |
Seler i produkty pochodne | - | - | + |
Gorczyca i produkty pochodne | + | - | + |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | + |
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | + |
Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
Nazwa | Kod EAN opakowania jednostkowego | Rodzaj opakowania zbiorczego | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
---|---|---|---|---|---|
Curry Indyjskie - HoReCa Niska Cena 100g Torebka PAP/OPP | 5903018611686 | worek foliowy | 2640 | 6 | 18 |
Curry Indyjskie - HoReCa Niska Cena 500g Torebka PAP/OPP | 5903018612720 | worek foliowy | 1620 | 9 | 18 |
Curry Indyjskie - HoReCa Niska Cena 1kg Torebka PAP/OPP | 5906868458609 | worek foliowy | 720 | 6 | 18 |