Wanilia Laski Uganda Gourmet 14-16 cm - Luz
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Wanilia laski Uganda Gourmet 14-16 cm
Kraj pochodzenia: Uganda
| Wartość energetyczna | 1331 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Tłuszcz | 3,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
| Węglowodany | 56,0 g |
| w tym cukry | 55,4 g |
| Białko | 3,9 g |
| Błonnik | 24,4 g |
| Sól | 0,1 g |
Specyfikacja produktu
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B.
Składniki (produktu w kolejności malejącej):
Wanilia laski Uganda Gourmet 14-16 cm
Kraj pochodzenia: Uganda
| Barwa | brązowa |
|---|---|
| Smak | charakterystyczny dla składników |
| Zapach | charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce |
| Konsystencja | laski |
|
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
|
Pełna wersja specyfikacji produktowych z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników B2B. Przejdź do logowania. |
| Wartość energetyczna | 1331 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Tłuszcz | 3,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
| Węglowodany | 56,0 g |
| w tym cukry | 55,4 g |
| Białko | 3,9 g |
| Błonnik | 24,4 g |
| Sól | 0,1 g |
| Termin przydatności do spożycia: | 18 miesięcy od daty produkcji |
|---|---|
| Warunki przechowywania: | Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 % |
| Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE | Nie zawiera składników GMO |
| Promieniowanie jonizujące | Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego |
| Pakowanie | Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r |
| Oznaczenia na etykiecie | Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości, Skład |
| Inne | Przed otwarciem Sprawdź oryginalne opakowanie pod kątem naruszeń, które mogą powodować przedostawanie się powietrza. Jeśli opakowanie umożliwia kontakt powietrza z produktem, przejdź do następnego kroku. Przechowuj produkt w zamkniętym pojemniku, aby zachować produkt w optymalnym stanie. Produkt najlepiej przechowywać w stałej temperaturze pokojowej od 15 do 25°C. Unikać ciągłych zmian temperatury, bezpośredniego światła słonecznego, bliskości do dowolnego źródła ciepła lub zimna, każdy materiał higroskopijny (korek, żel krzemionkowy) ciągle manipulacje mogą ingerować w stan produktu i skracać jego okres trwałości. |
| Alergeny obecne w produkcie | Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej | Ryzyko skażenia krzyżowego | |
|---|---|---|---|
| Zboża zawierające gluten | - | - | + |
| Skorupiaki i produkty pochodne | - | - | - |
| Jaja i produkty pochodne | - | - | - |
| Ryby i produkty pochodne | - | - | - |
| Orzeszki ziemne i produkty pochodne | - | - | + |
| Soja i produkty pochodne | - | - | + |
| Mleko i produkty pochodne | - | - | + |
| Orzechy | - | - | + |
| Seler i produkty pochodne | - | - | + |
| Gorczyca i produkty pochodne | - | - | + |
| Nasiona sezamu i produkty pochodne | - | - | + |
| Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 | - | - | + |
| Łubin i produkty pochodne | - | - | - |
| Mięczaki i produkty pochodne | - | - | - |
| Uwagi |
Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych. |
||
| Nazwa | Rodzaj opakowania zbiorczego | Ilość opakowań jednostkowych na palecie | Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety | Termin przydatności do spożycia (w miesiącach) |
|---|---|---|---|---|
| Wanilia Laski Uganda Gourmet 14-16 cm - Luz 25kg Doypack 25 kg | worek foliowy | 360 | 6 | 18 |