Sklep online

Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 5 kg

Kod produktu: 00173
Dodatek do żywności naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek zagęszczający, żelujący i stabilizujący.
Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

 Guma Konjac (Glukomannan)

Kraj pochodzenia: Chiny

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 746 kJ / 178.18 Kcal
Tłuszcz <0.1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany <0.1g
w tym cukry 0g
Białko 0.70g
Błonnik 91.7g
Sól 24.25mg
Specyfikacja produktu
Dane logistyczne

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

 Guma Konjac (Glukomannan)

Kraj pochodzenia: Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa biała do jasnobrązowej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja proszek
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wymagania mikrobiologiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 746 kJ / 178.18 Kcal
Tłuszcz <0.1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany <0.1g
w tym cukry 0g
Białko 0.70g
Błonnik 91.7g
Sól 24.25mg
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 + - +
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Guma Konjac (Glukomannan) - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Dodaje potrawom przyjemnego korzennego aromatu. Sprawdza się dodawany do dań wytrawnych, słodkich kawy, herbaty, grzańca.
650 g
Świetny składnik marynat i mieszanek przyprawowych. Sprawdzi się jako dekoracja do sałatek i przystawek. Szczególnie polecana do dań kuchni hiszpańskiej i węgierskiej.
Stosowana w kuchni jako dodatek do mięs, kasz, ziemniaków, czy sałatek, można używać do kąpieli.
500 g 1 kg 1.9 kg 5 kg + 2
Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw.
650 g 1 kg 3 kg 5 kg
Ekologiczna przyprawa.
25 kg 10 kg 5 kg 3 kg 1 kg