Sklep online

Specyfikacja produktu

Składniki i Kraj Pochodzenia

Składniki (produktu w kolejności malejącej):

Ryboflawina - witamina B2

Kraj pochodzenia: Chiny

Wymagania organoleptyczne
Barwa żółta do pomarańczowożółtej
Smak charakterystyczny dla składników
Zapach charakterystyczny dla składników, niedopuszczalne zapachy obce
Konsystencja proszek
Wymagania fizykochemiczne
Pełna wersja specyfikacji produktowych
z możliwością pobrania dostępna tylko dla zalogowanych
użytkowników B2B. Przejdź do logowania.
Informacje dodatkowe
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Warunki przechowywania: Pomieszczenie suche i zaciemnione, Temperatura nie przekracza 25 °C, Wilgotność do 75 %
Zawartość GMO zgodnie z obowiązującymi wymaganiami UE Nie zawiera składników GMO
Promieniowanie jonizujące Surowiec nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego
Pakowanie Worek papierowy z wkładką foliową, worek PE, torebki wykonane z laminatu (OPP, OPP+PAP, met/PE), wiaderka (PP) - spełniające wymogi Rozporządzenia (WE) nr 10/2011 z 14.01.2011r
Oznaczenia na etykiecie Nazwa i adres producenta, Nazwa produktu, Masa netto, Oznaczenie numeru partii i daty minimalnej trwałości
Alergeny
Alergeny obecne w produkcie Alergeny obecne na tej samej linii produkcyjnej Ryzyko skażenia krzyżowego
Zboża zawierające gluten - - +
Skorupiaki i produkty pochodne - - -
Jaja i produkty pochodne - - -
Ryby i produkty pochodne - - -
Orzeszki ziemne i produkty pochodne - - +
Soja i produkty pochodne - - +
Mleko i produkty pochodne - - +
Orzechy - - +
Seler i produkty pochodne - - +
Gorczyca i produkty pochodne - - +
Nasiona sezamu i produkty pochodne - - +
Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 - - +
Łubin i produkty pochodne - - -
Mięczaki i produkty pochodne - - -
Uwagi

Mimo maksymalnej ostrożności nie można całkowicie wykluczyć przypadkowych zanieczyszczeń krzyżowych.

Dane logistyczne
Nazwa Rodzaj opakowania zbiorczego Ilość opakowań jednostkowych na palecie Ilość opakowań zbiorczych na warstwie europalety Termin przydatności do spożycia (w miesiącach)
Ryboflawina (Witamina B2) - Luz 25kg Worek papierowy 25 kgnie dotyczy24418
Ryboflawina (Witamina B2) - Luz 10kg Worek papierowy 10 kgnie dotyczy24418
Ryboflawina (Witamina B2) - Luz 5kg Worek papierowy 5 kgnie dotyczy90918
Ryboflawina (Witamina B2) - Luz 3kg Worek papierowy 3 kgnie dotyczy90918
Ryboflawina (Witamina B2) - Luz 1kg Doypack 1 kgworek foliowy360618

Zobacz również

Wykorzystywany przede wszystkim do przygotowywania marynat do różnego rodzaju mięs.
100 g 130 g 200 g 500 g + 6
Stosowany jako przyprawa do pieczenia mięs i kiełbas.
100 g 250 g 350 g 500 g + 4
Cynamon cejloński z Madagaskaru.
100 kg 20 kg 10 kg 5 kg + 2
Dodawana do sosów, zup, przypraw do mięsa i innych produktów spożywczych jako naturalne źródło aromatu i smaku.
100 kg 25 kg 8 kg 5 kg + 2
Klasyczna indyjska mieszanka przypraw, świetnie kompnouje się w marynatach.
1 kg
Doskonale pasuje do tofu, potraw na bazie ryżu oraz dań warzywnych, wegetariańskich
280 g
Popularna przyprawa w gastronomii, dodawana do wielu potraw, takich jak sosy, zupy, dania z pomidorów czy mięsa.
250 g 300 g 500 g 1 kg